Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemus

 

*Nimi:

Kutsumanimi:

*Ikä: 15-20 vuotta

*Sukupuoli:

*Sivilisääty: Sinkku/seurustelee/kihloissa

*Luonne: väh. 7 lausetta

*Ulkonäkö: väh. 7 lausetta

*Kyky: Käyttäkää luovuutta ;)

*Menneisyys: väh. 5 lausetta

Muuta: esim. tuomio, vahvuudet, heikkoudet

Kuva:

*Pelaaja: Oma nimimerkkisi

 

*-merkityt pakollisia

 

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: M&E

11.10.2018 12:50
*Nimi: Ivy Lydia Kline
Kutsumanimi: Ivy
*Ikä: 19
*Sukupuoli: nainen
*Sivilisääty: Sinkku

*Luonne:
Ivy on luonteeltaan sisäänpäin kääntynyt ja hiljainen. Hän on myös tietynlainen miellyttäjä ja voi muuntautua seurastaan riippuen niin paljon, että hänen käytöksensä on lähes päinvastaista kuin joidenkin muiden seurassa. Tarpeen vaatiessa Ivystä kuoriutuu jopa räväkkä ja ulospäinsuuntautunut bilettäjä, vaikka se onkin todella kaukana hänen perusluonteestaan. Ivy ei inhoa lähes mitään niin paljon kuin uusia ihmisiä, sillä pinnallinen kuulumisten vaihtaminen on hänen mielestään kiusallista ja turhaa, eikä hän vielä tiedä, mitä uudet tuttavuudet hänestä ajattelevat tai millainen hänen tulisi heidän seurassaan olla. Ivy on todella harvoin se, joka lähestyy muita, mutta joskus hän saattaa aloittaa keskustelun uteliaisuudesta toista ihmistä kohtaan.

Ivy on tarkkailija, ja hän on tottunut seuraamaan ihmisiä ja tapahtumia sivummalta ja osaa siksi tulkita muita aika hyvin. Menneisyytensä vuoksi hänen itsetuntonsa on pohjalukemissa, mutta hän ei näytä sitä muille, vaan piiloutuu ujon, mutta pirteän ja iloisen ulkokuorensa taakse. Menneisyys on myös aiheuttanut Ivylle taipumuksen ahdistuneisuuteen, ja hän käyttää paljon aikaa muiden ajatusten ja mielipiteiden pohtimiseen. Usein hän sortuu ylitulkitsemaan eleitä ja ilmeitä ahdistuneisuutensa vuoksi.

Ivy ei luota lähes kehenkään, mutta jos joku onnistuu saamaan hänen luottamuksensa, tekee hän lähes sokeasti mitä tahansa sen ihmisen eteen. Luottamuksen vahvistuessa tulee myös hänen ”oikea” luonteensa, ujous ja sen takana piilevät iloisuus ja herkkyys paremmin esille. Yleensä Ivy ei kuitenkaan anna itsestään kaikkea yhdelle ihmiselle, vaan näyttää jonkin puolen itsestään jollekin ja vastakkaisen puolen jollekin toiselle.

*Ulkonäkö:
Ivy on hyvin lyhyt, häneltä löytyy pituutta vain noin 156 cm. Ruumiinrakenteeltaan hän on normaalipainoinen, mutta treenatuksi häntä ei voi sanoa, sillä hän ei ole kovinkaan innostunut urheilusta. Hänellä on kasvoissaan Snake Bites -lävistykset ja poskilävistykset hymykuoppien kohdalla. Hänellä on pieni nuoli tatuoituna vasempaan ranteeseensa, ja hän otti sen nuorempana symboloimaan eteenpäin jatkamista. Hiustensa suhteen Ivy ei ole kovinkaan tarkka, ja ne liehuvat yleensä avonaisina, koska silloin hän voi tarvittaessa piiloutua niiden taakse. Hänellä on tapana pyöritellä hiuksiaan ja sormeilla käsiään hermostuneesti. Ivy on tavallisesti hyvin vähäeleinen, eikä hänen kasvoiltaan voi yleensä lukea kovinkaan paljon hänen ajatuksistaan, vaan hän kätkee ne peruskohteliaan ja ystävällisen ilmeen taakse. Naamion lipsuessa ja tärkeän aiheen äärellä Ivystä kuoriutuu ilmeikäs ja voimakkaasti elehtivä nuori nainen, mutta siihen vaaditaan valtavasti luottamusta.

*Kyky:
Ivy on lähtökohtaisestikin muuntautumiskykyinen, ja hänen kykynsä onkin muodonmuutos. Vaikka hän näyttääkin usein ns. alkuperäiseltä itseltään, voi hän tarpeen vaatiessa muuttaa ulkonäkönsä vaikka vanhaksi naiseksi tai nuoreksi lapseksi. Muodonmuutoksen ylläpitäminen vaatii kuitenkin energiaa, joten uusi ulkomuoto pysyy tilanteesta riippuen yllä vain jonkin aikaa. Ivy omaksuu toisen julkisivun myötä myös sen heikkoudet, esimerkiksi vanhukseksi muuntautuessaan hän saa mukana kaikki kolotukset ja vaivat, ja hänen fyysinen kuntonsa romahtaa vanhuksen tasolle. Ivy ei yleensä omaksu pienen lapsen ulkonäköä, koska iästä riippuen hän voi menettää kirjoitustaitonsa tai jopa puhekykynsä, ja hän on silloin muutenkin haavoittuvaisempi. Hän ei voi maagisesti parantaa fyysistä kuntoaan tai älyään ulkokuortaan muuttamalla, koska se veisi liikaa energiaa, eikä ole siksi mahdollista. Ivy käyttää kykyään lähinnä harhauttamiseen ja pakenemiseen, ja se on hyödyllinen myös tiedusteluun.

*Menneisyys:
Lapsena Ivy joutui vuosia kestäneen koulukiusaamisen kohteeksi. Opettajat eivät puuttuneet siihen mitenkään, eikä kiusaamista huomattu kotona, koska Ivy oppi nopeasti piilottamaan huonon olonsa perheeltään. Hän ei halunnut vaivata vanhempiaan, joilla oli paljon huolia töidensä takia. Kiusaamisen myötä Ivystä kuoriutui muuntautumiskykyinen, koska hän yritti jatkuvasti miellyttää muita päästäkseen johonkin porukkaan.

Lopulta kiusaaminen loppui, kun Ivy vaihtoi koulua, mutta hän jatkoi vanhoja tapojaan myös uudessa koulussaan. Siellä hän tutustui vääriin ihmisiin ja päätyi tekemään pieniä rikoksia uusien ystäviensä mukana, kuten näpistyksiä ja ilkivaltaa. Lopulta hän päätyi yhden ystävänsä kanssa murtautumaan muutamien vanhusten koteihin, ja he jäivät kiinni itse teossa. Silloin hänen ”ystävänsä” vieritti syyn Ivyn niskoille ja väitti, että tämä oli suunnitellut koko jutun ja pakottanut hänet mukaan. Ivy ei kiistänyt syytöksiä, koska hän ei uskaltanut nousta ystäväänsä vastaan seurausten pelossa, ja niinpä hän otti syyt niskoilleen ja joutui nuorisovankilaan.

Muuta:

-Hetero
-Musiikkimaku laidasta laitaan, popista metalliin asti
-Vasenkätinen
-Ei ole koskaan seurustellut
-Kärsii univaikeuksista ahdistuksen vuoksi
-Viilteli ennen, mutta ei muista sitä, vaan arvaa sen vain käsivarsissaan olevien arpien vuoksi
-Ei muista oikeastaan mitään muuta kuin joitakin kiusaajiensa sanoja ja heidän kasvonsa
-Kärsii peloista, jotka liittyvät hylkäämiseen ja tarkkailun kohteena olemiseen

Kuva:ihttps://weheartit.com/entry/25476987

*Pelaaja : M&E

Nimi: crystals

07.09.2018 18:57
*Nimi: Jonathan Anton Clark
Kutsumanimi: Enkelikasvo
*Ikä: 20v
*Sukupuoli: mies
*Sivilisääty: sinkku*Luonne:

Finding serenity with the rage inside of me

Jonathan on hiljainen eikä häntä juuri paljoa näy ihmisten ilmoilla. Hän välttää suuria tapahtumia ja suurimman osan ajasta mies on itsekseen. Hän on tarkkailija, muttei kuitenkaan kiinnostunut muiden tekemisistä. Hän näkee kaiken, mutta leikkii tietämätöntä ympärillä tapahtuvia asioita kohtaan ja tarpeen tullessa osaa hyödyntää tietojaan. Omat asiat ovat hänellä etusijalla ja oman etunsa tavoittelu on miehellä tärkeintä. Ei ole liian härskiä keinoa olemassa, jonka avulla Jonathan saisi itselleen mukavuuksia.

Hän on vähäsanainen eikä tuo itsestään juuri mitään esille. Jonathan on kuitenkin hyvin älykäs sosiaalisesti ja osaa lukea ihmisiä samalla pitäen itsensä lukemattomana. Useat ihmiset turhautuvat Jonathaniin, kun yrittävät hänen kanssaan pieniäkin kuulumisia vaihtaa ja tästä johtuen ei miehellä ole minkäänlaista tukipiiriä olemassa. Hän haluaa selviytyä omillaan ja on tehnyt sen selväksi suurimmalle osalle.

Tunne-elämä on miehellä köyhä ja joku voisi luonnehtiakin häntä psykopaatiksi. Hän ei kuitenkaan ole raivoava tappokone vaan enemmänkin kylmäverinen ja rauhallinen, harkitsevainen. Tukahdetut tunteet pysyvät tukahdettuina. Kuitenkin hyvin pieni osa hänestä erottaa oikean ja väärän, mutta tätä osaa itsestään ei Jonathankaan tunnista.*Ulkonäkö:

While you sleep in earthly delight
someone's flesh is rotting tonight

Jonathan on 184-senttinen ja on treenannut hoikan vartalonsa voimakkaan jänteväksi. Hänellä on pitkät raajat suhteessa keskivartaloon. Vaaleaan ihoonsa on hän hakannut mustetta koristamaan ulkomuotoaan sekä entinen elämä on jättänyt arpia ympäri hänen kehoaan. Oikea korvanlehti on lävistetty. Vartalonsa mies on verhonnut mustiin farkkuihin, mustiin tasapohjaisiin kenkiin ja mustaan t-paitaan, jonka päällä hänellä on usein hyvin kulunut nahkatakki.

Miehellä on hyvin vaaleanharmaat silmät ja hiukset hyvin tummanruskeat, jotka kuitenkin näyttävät suurimman osan ajasta mustilta. Hän pitää hiuksensa suht lyhyinä ja sotkuisina, ja joskus pitää mustaa pipoa yllään. Kasvonpiirteet ovat Jonathanilla kolhot ja silmät näyttäisivät hänellä olevan aina lukemattomat. Harva se päivä hänellä on sänkeä koristamassa kasvojensa alaosaa.*Kyky:
Jonathan kykenee luomaan hallusinaatoita toisille ja ne kattavat kaikki aistit. Hän kykenee luomaan kokonaisen uuden ympäristön pieneltä alueelta pienelle ihmisryhmälle (maksimissaan 8 ihmistä kerrallaan) ja luomaan siitä täysin todenmukaisen. Fyysisesti hän ei illuusioiden avulla pysty vahingoittamaan, vaikka kykeneekin tuottamaan kipua näiden avulla toiselle. Toki, jos hallusinaatioita kokeva ihminen itse onnistuu vahingoittamaan itseään, niin nämä vammat tapahtuvat sitten oikeasti. Jonathan ei itse ole koskaan hallusinaatoissa mukana eikä kykene suoraan kommunikoimaan hallusinaatioita kokevan ihmisen kanssa.

Kyky vaatii toimiakseen vahvoja tunnetiloja sekä niiden ylläpidon. Mitä enemmän Jonathan kykyään harjoittaa, sitä helpommin hän voi ottaa kykynsä käyttöön ja hallita sitä.*Menneisyys:

All my decisions make it untouchable and tainted

Kotoisin Jonathan on New York Citystä ja tarkemmin sanottuna Queensistä. Jonathanin vanhemmat olivat sekaantuneet huumeisiin ja näin hänen koko elämänsä ajan hänen elämänsä on ollut kokea tai olla osa pahoinpitelyä, köyhyyttä ja kurjuudelle. Jo pikkulapsesta saakka Jonathan on joutunut turvautumaan varasteluihin ja ensimmäinen suuri ryöstöretki tapahtui hänen ollessaan teini-ikäinen. Mies liittyi rikollisyhteisöön ollessaan 16-vuotias ja sai kutsumanimekseen Enkelikasvo ollessaan niin nuori ja nätti. Enkelikasvo ei kuitenkaan epäröinyt missään vaiheessa tekojaan, liittyi se huumeidenvälitykseen tai yksittäisten markettien aseellisiin ryöstelyihin. Tärkeintä oli olla jäämättä kiinni.

Erään kerran ryöstön jälkeen hänet petti rikoskumppaninsa, joka ottikin itselleen potista isomman osan kuin oli toisin luvattu. Enkelikasvo 19-vuotiaana murtautui tämän miehen asunnolle ja kuristi tämän kuoliaaksi kamppailun päätteeksi. Silminnäkijän hän ampui tajuamattaan huolimattomuuttaan, ja ampumisen kuullut naapuri hälytti poliisit paikalle. Muutaman päivän etsinnän jälkeen Jonathan pidätettiin. Seuraavat muistot alkoivatkin Fremontesta.Muuta:

- Tuomittu elinkautiseen aseellisesta ryöstöstä, huumeiden hallussapidosta ja kaksoismurhasta. Taustalla lukuisia pahoinpitelyitä ja ryöstöjä
- Muisti tyhjennetty kokonaan, ainoastaan muistaa kutsumanimensä Enkelikasvon
- Musiikkimaku kattaa rap-musiikin ja metallimusiikin
- Kärsii jonkinasteisesta vierotusoireista marihuanan käytön lopettamisesta
- Pitää perhosista ja kissoista
- Tunnusbiisi:
https://youtu.be/pL0_yduEsMAKuva: https://tinyurl.com/yahw4v49*Pelaaja: crystals

Nimi: Akit4

02.09.2018 15:57
Huomasinpa sitten tässä vaiheessa vielä että olinki kirjottanu tohon hakemukseen iäksi 21 vuotta, vaikka yläikäraja hahmoilla oliki 20 :D Sori, Cameronia saa sit nuorentaa sillä vuodella jos haluut xd

Nimi: Akit4

01.09.2018 21:04
*Nimi: Cameron Carter Jenkins
Kutsumanimi: Cameron
*Ikä: 21 vuotta
*Sukupuoli: Mies
*Sivilisääty: Sinkku

*Luonne:
Cameron on hieman vaikea ja tympeä ihminen muille, etenkin ensi alkuun. Ei ole epätavallista joutua hänen tiukan tutkiskelevan katseensa vangiksi miehen käydessä läpi kiivasta ajatusprosessia päänsä sisällä. Paitsi että Cameron on introvertti, kokee hän myös muiden ihmisten seuran tylsistyttäväksi, ellei jopa ärsyttäväksi. Hän ei siis välitä muiden tuomasta seurasta, vaan mikäli mahdollista, viettäisi kaiken aikansa mieluummin yksinään omien ajatustensa parissa. Kaunistelematta syyksi voisi sanoa Cameronin pienoisen narsismin, jonka silmissä muut ihmiset eivät yllä hänen tasollensa ja siten ansaitse miehen huomiota ja aikaa.

Vaikka Cameron ei olekaan ihmisten suuri ystävä, väkivaltainen hän ei silti ole, vaikka mies saattaakin ärsyyntyä helposti. Tappelemisen sijaan mies vain jättääkin asian huomiotta kokien olevan moisen turhuuden yläpuolella. Etenkin heikompiensa ollessa kyseessä Cameron antaa yllättävänkin helposti periksi sen sijaan, että alkaisi vääntää asioista kovakouraisin keinoin. Ei hän siis täysin sydämetön ole.
Yllättävää kyllä, Cameron osaakin pitää huolta jopa muista, mikäli he ovat osoittaneet olevansa moisen arvoisia. Silloinkin huolenpito on tosin hieman nihkeää ja naamioituna tuhahtelujen ja tekosyiden alle, mutta sentään hän yrittää. Oikeastaan joka kerta, kun Cameron käyttäytyy jotenkuten mukavasti tai auttavaisesti, kieltää hän itse toimintansa yrittäen pitää kiinni kylmän kovasta ulkokuorestaan.

Cameronilla onkin tapana työntää ihmiset luotaan -niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestikin-, eikä hän halua päästää ketään liian lähelle, vaan pitää itsensä mieluummin etäällä kaikista. Hän saattaakin antaa tyynen, kylmän ja aavistuksen salaperäisen ensivaikutelman, jota ei ole helppo murtaa. Salaa kaiken sen alla on kuitenkin herkkä haavoittuvuutta pelkäävä mieli, joka yrittää suojella itseään pystyttämällä läpäisemättömän muurin itsensä suojaksi. Tätä muuria ei ole helppoa murtaa ja jos joku sitä yrittää, voi vastakaikuna saada osakseen vain ärräpäitä ja välttelevää kohtelua. Jokainen yritys jättää kuitenkin jälkensä, ja näitä jälkiä muurissaan Cameron tulee varmasti tutkiskelemaan useaankin kertaan mielensä salaisissa sopukoissa.


*Ulkonäkö:
Cameronin 182 senttinen vartalo on harteikas, muttei kovinkaan lihaksikas. Sen sijaan Cameronin koko olemus on hieman riutuneen oloinen saaden aikaan hontelon vaikutelman. Tämä johtuu lievästä alipainosta, joka taas johtuu melko huonosta ravinnosta. Cameron ei myöskään harrasta liikuntaa juurikaan, mikä on päästänyt lihakset rappeutumaan ja ryhdin huononemaan. Hänellä onkin tapana istua hieman kumarassa, päästäen kehonsa valahtamaan kasaan. Moinen on lopulta päässyt kostautumaan jännitysniskan synnyttyä.

Kasvot ovat aavistuksen kulmikkaat, mutta kapeat selvillä leukaperillä. Nenä on suora ja sopusuhtainen symmetrisiin kasvoihin. Cameronin harmahtavissa silmissä on usein unenomainen katse, jota reunustavat tummat kulmat, jotka olisivat kykenevät ilmeikkyyteen, mikäli Cameron itse vain ilmeisiin panostaisi. Sen sijaan hänen kasvonsa pysyttelevät useinkin mitäänsanomattoman tylsistyneen näköisinä.

Miehellä on ruskeat, kevyesti lainehtivat hiukset, joiden hän antaa tavallisesti olla rauhassa, jättäen ne pörröttämään rennosti. Myös vaatetus on rentoa Cameronin pukeutuessa lähinnä mukavuuden nimissä. Kunhan vaatteet ovat siistit ja siedettävät katsottaessa, se riittää.


*Kyky: Kykenee luomaan itsestään poispäin suuntautuvia paineaaltoja, joko räjähdysmäisesti kaikkialle ympärilleen, tai hallitusti kädellään vain yhteen suuntaan. Aallon voimakkuus riippuu siitä, kuinka paljon voimaa sen luomiseen käytetään. Voimakkaimmillaan Cameron voisi heittää jopa auton ympäri, mutta koska se uuvuttaa häntä huomattavasti, tyytyy mies usein vähempään. Sen sijaan esimerkiksi vieressä seisovan ihmisen kumoon työntäminen ei tuota ongelmaa miehelle. Heikoimmat aallot taas voivat tuntua vain pienenä töytäisynä, kuin joku ohi kulkiessaan tönäisisi olkapäällä.
Toisinaan Cameron saattaa kiivaassa mielentilassa luoda paineaaltoja lähes tahattomasti, mutta silloinkin niiden voimakkuus on useimmiten melko pieni.


*Menneisyys:
Cameron syntyi huono-osaiselle naiselle, joka ansaitsi mitättömän elantonsa satunnaisilta miehiltä, jotka halusivat naisen mukaansa baarin edustalta. Lapsen saaminen ei siis ollut suunniteltu juttu. Cameronin lapsuus ei ollut helppo, sillä saattoi mennä useitakin päiviä ennen kuin kotoa löytyi jotain pientä vatsantäytteeksi. Ei ollut lainkaan epätavallista, ettei miehien miellyttämiseen keskittynyt humalainen äiti edes muistanut poikansa olemassa oloa suurimman osan ajasta.
Vaikeat ajat ajoivat Cameronin rötöstelyjen teille jo nuorena. Se alkoi toiveista selättää jatkuva nälän tunne, mutta jatkui pian halusta saada uusimmat pelit ja lelut, joita muut nuoret esittelivät innoissaan toisilleen. Satunnainen karkkien näpistely muuttui ajan myötä lompakoiden viemiseen ihmisten taskuista, ja jopa tuntemattomien henkilöiden puhelimien eteenpäin myymiseen. Cameronin kasvaessa ja tottuessa varasteluun hän alkoi lopulta murtautumaan autoihin ja jopa asuntoihinkin. Rahaa alkoi vihdoin kerääntyä laittoman tavaran myynnillä ja kaikki näytti menevän paremmin kuin hyvin.
Vaan ylämäen jälkeenhän tulee aina alamäki. Cameronin äiti joutui ongelmiin omien bisneksiensä vuoksi ja vaikkei nainen ollutkaan koskaan ollut kummoinen kasvattaja pojalleen, sai tämä Cameronin tekemään hermostuksissaan kohtalokkaan virheen kesken keikkansa, jonka seurauksena hän jäi kiinni itseteossa asunnon ryöstöstä. Ei ollut kovinkaan vaikeaa yhdistää aiempiakin murtoja pidätettyyn Cameroniin, minkä seurauksena äitinsä lailla myös poika joutui lopulta telkien taa.

Muuta:
- Tuomittiin törkeistä murroista ja ryöstöistä
- Taitava näpistelemään
- Kärsii jännitysniskasta
- Ei ole kovinkaan kiinnostunut muista ihmisistä, ja Cameron epäileekin olevansa aseksuaali

Kuva: https://weheartit.com/entry/160297177

*Pelaaja: Akit4

Nimi: Tiuhtipuhelin

16.08.2018 10:13
sori tää spämmi, mut unohdin taas jotain.. xD

- Seksuaalinen suuntautuminen häilyy heteron ja bin rajamailla. Kiinnostunut naispuolisista ehkä enemmän, mutta on kokeilunhaluinen
- Kammoaa ahtaita tiloja

Nimi: Tiuhtipuhelin

15.08.2018 20:46
Lisäys vielä muuta kohtaan:

- Hyräilee tai laulaa yleensä tilanteissa, joissa tuntee itsensä stressaantuneeksi helpottaakseen oloaan

Nimi: Tiuhti

15.08.2018 15:52
*Nimi: Thomas Baker

Kutsumanimi: Tom

*Ikä: 20 vuotta

*Sukupuoli: Mies

*Sivilisääty: Sinkku

*Luonne: Thomas on aina ollut se ”suosittu poika”, tosielämän seireeni, mutta ei pelkästään komean ulkonäkönsä ansiosta, vaan koska hän on ystävällinen ja aidosti avoin persoona. Hymyä säteilevä nuorukainen on luonteeltaan hurmaava, spontaani ja määrätietoinen, joka tietää mitä elämältään haluaa. Toisinaan tasapainoinen, toisinaan räjähtävä energiapommi, jonka ajatukset ja mielenkiinnon kohteet vaihtuvat tuon tuosta. Ystävilleen lojaali, tuntemattomille mukava ja vihamiehiään kohtaan välinpitämätön. Ihmisten seurasta nauttivana henkilönä Thomas tekee mielellään tuttavuutta uusien kanssa ja hän tykkää olla äänessä ja huomion keskipisteenä. Tästä huolimatta Thomasilla ei ole tapana jättää ketään varjoonsa.

Suorasanaisuutensa johdosta Thomas tuo ajatuksiaan julki miettimättä niitä aina loppuun asti, mutta pyytää anteeksi, jos on sanonut jollekulle jotain loukkaavaa. Huumorintajulla siunattu nuorukainen osaa käyttää sarkasmia ja vitsailua yleensä niille sopivissa tilanteissa, mutta saattaa joskus lipsauttaa jotain epäsopivaa huonollakin hetkellä. Tällöin tilanne korjataan Thomasin omalla tavalla, usein kiinnittämällä paikalla olevien huomio jonnekin muualle. Sinisilmäinen (ei siis millään tavalla naiivi, vaan tällä viitataan Thomasin silmien väriin) hurmuri tykkää myös flirttailla toisten kanssa, kuitenkaan ilman mitään tarkoitusperiä. Thomas ei harrasta yhden yön juttuja tai edes ihastu helposti, joten toisille keimailu on hänelle lähinnä vain ajanvietettä.

Tanssijan ura on muovannut Thomasista hyvin kilpailuhenkisen, joten lähtiessään kilpasille jonkun kanssa on hänen päämääränään ehdoton voitto. Tällöin nuoren miehen itsepäinen luonne tulee tahtomattakin esiin eikä hän missään nimessä suostu taipumaan omista periaatteistaan. Oli kyseessä sitten fyysinen kilpailu tai sanaharkka, Thomas ei hävinneenäkään myöntäisi tappiotaan, ei vaikka tietäisi olevansa kuinka väärässä tahansa. Lyhyesti sanottuna siis, huono häviäjä. Leppyminen tapahtuu kuitenkin nopeasti, tapahtunut unohtuu nopeasti ja elämä voi jatkua normaalisti.

Thomas on helppo suututtaa muuten niin rennosta luonteestaan huolimatta, mutta häntä on vaikea saada mitenkään ”aggressiiviseksi”. Tappeluihin ajautumiseen vaaditaan paljon, mutta jatkuva ärsyttäminen tai vihoittelu ilman syytä saavat hänenkin veren kiehahtamaan. Thomas yrittää kuitenkin kaikin voimin olla välittämättä ärsykkeestä, kiinnittämättä tähän huomiotaan. Osaa olla pistävä ja kärkeväkielinen, mutta välttää alentumasta kiusaajan tasolle. Mitä muihin tunteisiin tulee, Thomas on niiden suhteen aika avoin. Mielenkiinto toista henkilöä kohtaan, ilo ja mielihyvä ja muut positiiviset tunnetilat ovat niitä, joita koko muu maailma saa nähdä. Suru, ahdistus ja kaikki negatiiviset ovat taas Thomasin omia, jotka hän kätkee toisilta, paitsi kaikkein läheisimmiltä.

*Ulkonäkö: Thomasilla on tanssijan vartalo; sulava, notkea ja lihaksikas. Pitkät raajat kiinnittyvät sopusuhtaisin mittasuhtein 185-senttiseen kroppaan, saaden kehon näyttämään vahvalta, mutta samaan aikaan myös köykäiseltä. Vaalea, punapohjainen iho on virheetön ja verhoaa alleen näkyvät vatsalihakset. Kasvot ovat kapeat ja sirot, saaden näin leukalinjan ja korkeat poskipäät erottumaan.

Thomasin moniväriset silmät jättävät arvailun varaan, minkä väriset ne oikeasti ovat. Kellertävät, sinertävät, vihertävät, rusehtavat... joka tapauksessa kauniit. Lisäksi Thomasilla on mustat, pitkät ja taipuisat ripset, joten lopputuloksena on upean vangitsevat silmät. Komboa täydentää suorat, mustaa sävyä olevat kulmakarvat.
Nuorella miehellä on pikimustat lyhyet hiukset ja ne on leikattu massatyyppisellä tavalla; päältä hiukset on jätetty pidemmiksi kuin sivuilta.

Vaatetus on yleensä vaatimaton ja mukavuutta haaliva. Tummat sävyt, kuten musta, harmaa ja viininpunainen pukevat Thomasia parhaiten. Vakiovaatetus usein tummanharmaa t-paita, mustat polvien kohdalta revityt farkut ja mustat tennarit. Lisäasusteena joko punamustaruudullinen kauluspaita tai tekonahkatakki.

*Kyky: Thomas on maalla kulkeva seireeni vailla kalan alaruumista. Hänen vastustamattoman viettelevä ja lumoava lauluäänensä vaikuttaa kuulijoihin aivan kuten mytologian seireenit houkuttelivat merimiehiä luokseen. Thomas ei tosin johdata ketään kuolemaansa eikä häneen rakastu, mutta hänen äänensä vangitsee kuuntelijan. Tällöin kyseinen henkilö ikään kuin vetäytyy pois maan pinnalta, ollen Thomasin vallassa ja seuraten tämän askelia joka paikkaan. Thomas voisi siis halutessaan saada toisen tekemään mitä haluaa.
Thomasin laulaessa hänen äänensä kantautuu kauas, vähän valaiden laulun tapaan, joten sen vaikutusalue on laaja. Laulun aiheuttama ”tiedottomuus” sen sijaan ei kestä kauaa, korkeintaan puoli tuntia, ja sen vaikutus heikkenee loppua kohden. Laulaminen ei myöskään tehoa samaan ihmiseen kuin kerran, sillä tämä tulee ensimmäisestä immuuniksi ainakin vuorokaudeksi, joskus vähän pidemmäksikin ajaksi.
Suojautua voi tukkimalla korvat ja pitämällä ääntä.

Upealla lauluäänellä ja sen suomilla kyvyillä on kuitenkin myös varjopuolensa. Joka kerta kun Thomas laulaa, oli kyseessä vaikka synttärilaulu, on sillä aina samat vaikutukset, mutta niin myös seuraukset; hän menettää äänensä joksikin aikaa kokonaan. Se ei ehkä kuulosta niin kauhealta, mutta kommunikointi ilman puhekykyä voi osoittautua vaikeaksi. Lisäksi Thomas tykkää olla äänessä, joten hänelle se on kahta tuskallisempaa.
Helpotuksekseen laulamista rakastava nuorukainen voi kuitenkin hyräillä ilman, että siitä koituisi kenellekään haittaa.

*Menneisyys: Thomas on kotoisin Iso-Britanniasta, Norwichista, ja hän tulee rikkaasta perheestä. Heillä oli kaksikerroksinen unelmakoti, ihastuttavat naapurit ja aurinkoinen postinkantaja, joka jäi joka aamu juoruamaan isän kanssa. Thomasin lapsuus oli hänen elämänsä kulta-aikaa, kunnes alamäki vietti jyrkästi kohti vaikeuksia.
Thomas oli kymmenen, kun hänen pikkuveljensä kuoli rekan ajettua tämän päältä. Suruaika heidän talossaan kesti kolme vuotta, jonka aikana vanhemmat etääntyivät toisistaan ja vähitellen myös Thomasista. Lopulta heille tuli kokonaan ero, jolloin Thomas muutti äitinsä mukana Plymouthin rannikkoseudulle.
Viisitoistakesäisenä Thomas osoitti kiinnostusta tanssia kohtaan ja hän aloitti tunneilla käymisen. Sitä jatkui niin kauan, kunnes Thomas täytti yhdeksäntoista.

Nuorisovankilaan Thomas ajautui kateuden johdosta. Hänen tanssiryhmässään oli poika, joka nousi jatkuvasti hänen edelleen paremmuudessa. Thomasin kilpavietti kehotti häntä treenaamaan vain ankarammin, mutta siitä huolimatta hän jäi jatkuvasti jalkoihin. Hänen täytyi olla paras, keinolla millä hyvänsä. Ajatuksesta tuli pakkomielle ja hän vietti öitään suunnitellen, kuinka tuhota toisen ura. Jalan katkaisu tai vastaavaa, ei mitään liian radikaalia. Kuten portaissa putoaminen.
Thomas suunnitteli kaiken huolella, viimeistä kohtausta myöten, mutta alkoi epäröidä viime hetkellä. Lisäksi kaikki meni pieleen. Uhrin oli tarkoitus loukkaantua, mutta virhe jonka Thomas teki, aiheutti tämän tahattoman kuoleman.

Thomas ei muista menneisyydestään muuta kuin aiheuttamansa kuolemantapauksen, eikä hän puhu siitä kenellekään.

Muuta:
- Tuomittiin kuolemantuottamuksesta
- Puhuu vahvalla brittikorostuksella
- Pelkää hämähäkkejä ja hämähäkinseittejä
- Omaa kestävän kunnon ja jaksaa pysyä liikkeessä pitkänkin ajan

Kuva: https://i.pinimg.com/564x/a0/c3/f6/a0c3f67b844044526fc8ba9debb08dd6.jpg
https://i.pinimg.com/564x/7f/b7/8f/7fb78fb9052430aa876ccad96ee9f28d.jpg

*Pelaaja: Tiuhti

Nimi: pixeli

05.08.2018 21:18
Tässä ois noahin uudet ulkonäkö tiedot :D

Noahilla on sutjakka ruumis, josta löytyy lihaksia, mutta ei kuitenkaan mitään ylettömiä määriä. Hän on vikkelä kintuistaan ja parkourin myötä myös notkea ja ketterä, joten kunto on korkealla. Pituutta löytyy 176 senttimetriä ja pientä alipanoisuutta havaittavissa.
Noahin kasvot ovat kapeat ja hymyillessä poskipäät nousevat ja hennot hymykuopat tulevat näkyviin. Hänellä on syvänsiniset silmät ja näkyvät, mutta sirot huulet. Noahilla on tummahkot ja lainehtivat, kihariin taittuvat hiukset, siistit kulmat, sekä melko pitkät ripset.
Noah käyttää maastokuvioisia reisitaskuhousuja, joissa on kiristykset nilkan kohdilla ja ne paljastavat osan nilkkaa. Ylävartaloa peittää musta T-paita ja kylmemmällä vetoketjuton huppari. Kenkien virkaa toimittavat hieman nuhjuuntuneet lenkkarit.

Kuva1: https://weheartit.com/entry/160167557

Vastaus:

Päivitetty :))

 

©2018 ғʀᴇᴍᴏɴᴛᴇ - suntuubi.com